Schildpadden verdienen uw inzet

De tijdelijke tentoonstelling de zeeschildpad odyssee, die tussen april 2019 en februari 2020 in het Oceanografisch Museum werd gepresenteerd, bood de bezoekers de mogelijkheid om de situatie te leren kennen en zich ten gunste van de schildpadden te engageren dankzij een innovatief interactief apparaat: een engagement dat ook vandaag nog kan tellen als hulp voor het Oceanografisch Instituut om actie te ondernemen ten gunste van de schildpadden…

Doe mee!

Hoewel de tentoonstelling voorbij is, gaat het werk van het instituut om de schildpadden te redden door. En ieder van ons heeft de macht om op zijn eigen niveau te handelen. Samen kan dit grootschalige gevolgen hebben… Draag bij aan de meer dan 30.000 toezeggingen die tijdens deze tentoonstelling in het Museum zijn gedaan en help ons de gemeenschap te laten groeien van mensen die zich inzetten voor zeeschildpadden en de Oceaan

Ben JIJ een deel van de oplossing voor de schildpadden?

In de voetsporen van hun voorouders zullen de zeven soorten zeeschildpadden vandaag enkele van hun geheimen onthullen, maar u ook bewust maken van hun kwetsbare toestand, de gevaren waaraan ze blootstaan en hoe u ze kunt beschermen!

De tentoonstelling was de perfecte gelegenheid voor meer dan 31.000 bezoekers om zich in te zetten voor de zaak van deze zeedieren door een selfie te nemen die op een groot scherm werd getoond, waardoor een reusachtig mozaïek ontstond dat de beeltenis van een schildpad tekende!

Ontdek deze tentoonstelling uit het verleden!

DE 6 VERPLICHTINGEN DIE JE KUNT AANGAAN:

Influ-clem-onojeghuo-DoA2duXyzRM-unsplash

Beïnvloeder van de Oceaan

Gourmet-hoan-vo-789842-unsplash

Verantwoordelijk Gourmet

IK BEN TOEGEWIJD AAN HET INSTITUUT

Zie ook