Praktische informatie COVID-19

voor een sereen bezoek aan het museum

Het hele team van het Oceanografisch Museum van Monaco is blij u te mogen verwelkomenop !

Voor uw veiligheid en die van onze teams hebben wij onze bezoekvoorwaarden aangepast om uw bezoek te vergemakkelijken vanaf het moment dat u uw tickets koopt tot het moment dat u het Museum verlaat: laat u leiden en geniet van een unieke bezoekervaring in het hart van de oceaan.

Laten we de oceaan beleven!

bezoekuren

Wist je dat?

Het oceanografisch museum van Monaco is elke dag open behalve op eerste kerstdag (25 december) en tijdens het Formule 1 Grand Prix weekend.

Er is geen gebrek aan mogelijkheden om de oceaanbodem te ontdekken!

Om de Oceaan ten volle te ervaren, moet u rekenen op een bezoek van 2 uur.

Opgelet: tot 30 juni 2021 sluit het museum om 18 uur.

Heures d'ouverture (en continu) :
Januari | Februari 10.00 uur tot 17.00 uur
Maart 10.00 uur tot 18.00 uur
April Mei Juni 10.00 uur tot 19.00 uur
Juli | Augustus 9:30 uur tot 20:00 uur
September 10.00 uur tot 19.00 uur
Oktober November December 10.00 uur tot 18.00 uur

Kaartverkoop

– INTERNET: Reserveer uw toegangstickets, uw animaties of uw ESCAPE GAME sessie online.

e-tickets die u met uw mobiele telefoon rechtstreeks aan de hoofdingang van het museum kunt tonen

– ON-SITE: Onze kaartverkoopdienst aan de kassa’s van het Museum is nog steeds beschikbaar op het voorplein van de site.

Er zijn afstandsmaatregelen gepland, voor het welzijn van iedereen.

Uw nieuwe bezoekvoorwaarden in alle oprechtheid

  • Een gereorganiseerd onthaal voor uw veiligheid: beheer en respect van de afstandsregels zodra u op het voorplein van het Oceanografisch Museum aankomt en materialisatie van gedifferentieerde wachtrijen indien u uw tickets net aan de kassa’s hebt gekocht of indien u reeds een online gekocht ticket hebt.
  • Beperkt aantal bezoekers voor een vlotter bezoek: het Oceanografisch Museum heeft zijn gelijktijdige capaciteit met 50% verminderd en behoudt zich het recht voor om zijn kassa’s te sluiten in geval van te veel bezoekers.
  • Het dragen van een masker is verplicht vanaf 5 jaar voor meer veiligheid: kom gemaskerd. Het museum mag alleen worden betreden met een beschermingsmasker, dat tijdens de gehele duur van het bezoek verplicht is. Voor het geval u het vergeet, zullen er maskers te koop zijn aan de kassa’s buiten en aan de receptie.
  • Eeneenrichtingsverkeer voor een betere ontdekking: in de meeste museumzalen is een eenrichtingsverkeer ingevoerd om de stromen beter te kunnen beheren en de regels van de afstand te respecteren.
  • Herziene animaties: onze essentiële animaties zoals de “Touch Pool” of “ImmerSEAve 360°” zijn aangepast om u in alle veiligheid “De Oceaan te laten beleven”, met name door het contact te beperken.
  • Belemmerende maatregelen: in de verschillende ruimten van het museum zijn gezondheids- en veiligheidsinstructies opgehangen of in herinnering gebracht met stickers op de vloer en informatiepanelen. Er zijn ook hydro-alcohol gel dispensers beschikbaar over het hele parcours.
A4_3D

Wat extra informatie

De voorwaarden voor toegang tot het restaurant van het museum “La Terrasse” worden voor uw veiligheid herzien. Het aantal toegestane gasten is verminderd. Om uw ontvangst te vergemakkelijken, raden wij u aan te reserveren door bij aankomst contact op te nemen met het restaurant of door te bellen naar 00377 93 15 36 16.

Informatie

Wij informeren u dat het restaurant "La Terrasse" geopend is voor bezoekers.

Zie ook