Praktische informatie COVID-19

voor een sereen bezoek aan het museum

Het hele team van het Oceanografisch Museum van Monaco is blij u te mogen verwelkomenop !

Voor uw veiligheid en die van onze teams hebben wij onze bezoekvoorwaarden aangepast om uw bezoek te vergemakkelijken vanaf het moment dat u uw tickets koopt tot het moment dat u het Museum verlaat: laat u leiden en geniet van een unieke bezoekervaring in het hart van de oceaan.

Laten we de oceaan beleven!

Kaartverkoop

– INTERNET: Reserveer uw toegangstickets, uw animaties of uw ESCAPE GAME sessie online.

e-tickets die u met uw mobiele telefoon rechtstreeks aan de hoofdingang van het museum kunt tonen

– ON-SITE: Onze kaartverkoopdienst aan de kassa’s van het Museum is nog steeds beschikbaar op het voorplein van de site.

Er zijn afstandsmaatregelen gepland, voor het welzijn van iedereen.

Uw nieuwe bezoekvoorwaarden in alle oprechtheid

  • Een gereorganiseerd onthaal voor uw veiligheid: beheer en respect van de afstandsregels zodra u op het voorplein van het Oceanografisch Museum aankomt en materialisatie van gedifferentieerde wachtrijen indien u uw tickets net aan de kassa’s hebt gekocht of indien u reeds een online gekocht ticket hebt.
  • Beperkt aantal bezoekers voor een vlotter bezoek: het Oceanografisch Museum heeft zijn gelijktijdige capaciteit met 50% verminderd en behoudt zich het recht voor om zijn kassa’s te sluiten in geval van te veel bezoekers.
  • Eeneenrichtingsverkeer voor een betere ontdekking: in de meeste museumzalen is een eenrichtingsverkeer ingevoerd om de stromen beter te kunnen beheren en de regels van de afstand te respecteren.
A4_3D

Wat extra informatie

De voorwaarden voor toegang tot het restaurant van het museum “La Terrasse” worden voor uw veiligheid herzien. Het aantal toegestane gasten is verminderd. Om uw ontvangst te vergemakkelijken, raden wij u aan te reserveren door bij aankomst contact op te nemen met het restaurant of door te bellen naar 00377 93 15 36 16.

Informatie

Wij informeren u dat het restaurant "La Terrasse" geopend is voor bezoekers.

Zie ook