Help de oceaan te beschermen

Sinds de lancering van het Museumfestival op 6 juni kunt u in een volledig digitale versie (www.fetedumusee.oceano.org) sponsor worden van een vis in onze aquaria. Maak een keuze uit de 5 aangeboden soorten en steun de aquaria van het museum en onze inspanningen om de bescherming van zeedieren onder de aandacht te brengen.

Een jaar lang onbeperkt toegang tot het museum!

Word peter van een kleine hondshaai, een Aurelia-kwal, een clownvis, een Banggai kardinaalvis of een zeepaardje en geniet een jaar lang onbeperkte toegang tot het Oceanografisch Museum (geldig voor één volwassene en één kind jonger dan 18 jaar).

U ontvangt ook een bewijs van sponsoring, de identiteitskaart van het gekozen dier en een paar keer per jaar nieuwsbrieven over uw gesponsorde dier.

Waarom een vis sponsoren?

Zie ook